Special

Specialen wandafwerkingen met verschillende structuren en reliëfen geeft u interieur een exclusiviteit,Bij JB Stuc Design bent u voor een luxueus effect in decoratieve kleuren en structuren aan het juiste adres.Laat u inspireren door deze specialen sfeerbrengers en maak van u woning iets unieks

Bent u nieuwsgierig geworden,vraag naar de vele mogelijkheden.Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte afwerking.

 Neem gerust contact met ons op, of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Handgemaakt
Spat waterdicht
100% waterdicht
Cave

Robuuste afwerking. Geïnspireerd op de trend van de ‘man cave’, het toevluchtsoord voor de man in huis. The Cave Wall is in vrijwel elke gewenste kleurencombinatie te verkrijgen. Ook zeer geschikt als afwerking voor bijvoorbeeld de horeca en studio’s. The Cave kan worden toegepast in elk interieur.

Curve

Bij JB Stuc Design hebben wij verschillende type stucwerk met reliëfs.The Curve Wall is ook een van onze specialiteiten,zo kunnen wij elke vorm -structuur creëren die u maar wenst,en bent u gegarandeerd van een exclusieven afwerking.In onze eigen MYNDS lab ontwikkelen we onze kleuren lijnen en bent u altijd op de hoogte van de juiste kleuren trends.

Art

Op aanvraag maakt JB Stuc Design exclusieve Art Designs voor particulieren en bedrijven. Onze artiesten maken van elk gewenst idee een levendig object. Wij creëren de mooiste muurschilderingen,logo's, portretten en abstracte kunst. De gewenste afbeelding kan op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld slaapkamers, wandpanelen, winkels of showrooms.

Met Art Design haalt u iets unieks in huis. Neem contact op over de mogelijkheden van een kunstmuur in uw ruimte.

Clay

Eerlijke materialen zoals hout en steen brengen een landelijke stijl in huis. Veelal wordt hierbij gebruikgemaakt van Clay, een techniek die een rustige, traditionele uitstraling heeft. Clay is verkrijgbaar in een aangepast kleurenpalet en is geschikt voor natte ruimtes, zoals badkamers en toiletten.

 Wilt u meer informatie over Clay Wall, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Wood

Bij een rustiek interieur horen warme, natuurlijke materialen. Wij maken houtimitaties die niet van echt zijn te onderscheiden, compleet met houtnerf of boomschors. De structuren en kleurpigmenten worden met de hand aangebracht, grof of juist fijn.

Bark

JB Stuc Design heeft een schors-look aan zijn collectie toegevoegd. Deze look is in vele vormen beschikbaar. Wilt u ook een exclusieve wand? Neem dan contact met ons op en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Snake Wall

JB Stuc Design heeft een dieren-look aan zijn collectie toegevoegd. Deze exclusieve snake look is in vele mogelijke kleuren beschikbaar, zo hebben wij hier gekozen voor een goud-bronze look, maar denk ook eens aan een crocodil effect rustig of robuust op uw wand, meubels of als decoratie paneel in uw interieur. Uw wens is ons design.