Verf producten

Voor onze producten op basis van verf zijn talloze afwerkingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een weelderig effect en fluweel tot unieke verftechnieken of oxidaties, bij JB Stuc Design bent u aan het juiste adres.

Neem contact op over de vele mogelijkheden. 

Handgemaakt
Spat waterdicht
Marco Polo Luxury

Luxury is een decoratieve afwerking voor interieurs.Het geeft de ruimte een aangename ambiance en charmante uitstraling en past zo wel in klassieke als moderne interieurs. De samenstelling, verrijkt met speciale pigmenten en metallic deeltjes  creërt oppervlakken met een luxe contrast door het effect van lichtval. Luxury is een afwasbare verf maar kan met een lak coating extra worden beschermd.

Marco Polo Sablé

Marco Polo Sablé is een muurverf voorzien van mineralen.Met een kleine glinster wordt dit een prachtig effect die in ieder interieur een aanwinst zal zijn.

Cadoro-Velvet

Velvet is een decoratieve afwerking voor interieurs.Het geeft een prachtig iriserend effect,die afhankelijk van de lichtval telkens anders zal zijn.Velvet heeft een prachtige zijdeachtige warme uitstraling en is geschikt voor alle interieurstijlen,Velvet is een afwasbare verf, maar kan met een coating extra worden beschermd.

Cavenier

Cavenier is een decoratieve afwerking met een textuur van kristal en parelachtige uiterijk gecreërd door mineraal deeltjes.De zilveren basis maakt het mogelijk verschillende chromatische resultaten te creëren,van de warmste tinten van de meest klassieke afwerkingen tot de donkerste tinten voor hedendaagse combinaties.Cavenier is een uniek product met een prachtig eindresultaat in u droom interieur.